Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
4 klanten in de winkel

Met de professionele pizzawerkbanken van Horeca Koelen is het mogelijk om uw gerechten hygiënisch voor te bereiden. De pizzawerkbanken worden veelal ingekocht door horecagelegenheden zoals shoarmazaken, grillroom, Dönerzaak, pizzaria, broodjeszaken, restaurants en hotelbedrijven. Alle werkbanken zijn uitgerust met een granieten werkblad. Doordat de werkbanken zijn uitgevoerd in duurzaam, eenvoudig te onderhouden RVS, kunt u de werkbanken eenvoudig onderhouden.

Verschillende soorten Horeca Koelen biedt de professionele merken CombiSteel, SARO, NordCap en Polar aan. Dit zijn stuk voor stuk topmerken die hebben bewezen dat ze de echte professionele horecakeuken begrijpen. De energiezuinige pizzawerkbanken van Saro zijn eenvoudig schoon te houden doordat de gehele onderbouw van deze werkbank bestaat uit het goed schoon te maken RVS materiaal. Met deze pizzawerkbank haalt u zowel presentatie als functionaliteit in huis.

Pizzawerkbanken zijn er zowel statisch als geforceerd en met automatische ontdooiing. Wat dit precies betekend kunt u hieronder lezen.

Statische koeling  Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht in de koelkast circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Voorin is het bijvoorbeeld iets warmer dan achterin. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien. 

  • Voordeel - Goedkoper in aanschaf - Producten drogen minder snel uit - Laag energieverbruik
  • Nadelen - De koelkast kan niet als verkoopkoeling gebruikt worden. (opslagkoeling) - Lage koelcapaciteit - Bij extreme warmte kunnen sommige plekken te warm worden. 

Geforceerde koeling (geventileerde koeling) Bij een geforceerd koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt.

  • Voordelen - krachtige koeling - De koeling is snel weer op temperatuur - De temperatuur is overal gelijk
  • Nadelen - Duurder in aanschaf - Meer energieverbruik

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven. 

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. 

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam. 

Wilt u meer informatie over onze professionele pizzawerkbanken of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte pizzawerkbank voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>