Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
1 klant in de winkel

Indelingen steeds aanpassen om een uniek karakter te kunnen geven wordt steeds meer de regel. Behoeften veranderen dan ook van situatie tot situatie. Door middel van Drop-ins kunt u op een eenvoudige manier een creatieve indeling maken wat zorgt voor flexibiliteit, prestaties en gebruiksgemak. 

Verschillende soorten Drop-in Horeca Megastore biedt diverse soorten en maten Drop-in koelingen voor buffetmeubelen en grootkeukens of voor het gebruik in uw horecagelegenheid zoals een restaurant. De professionele Drop-ins zijn geschikt voor het koelen van uw gastronome bakken, of voor de presentatie direct op een plaatkoeling, of onder een glasopbouw, het is allemaal mogelijk.

Verder vindt u bij ons ook geïsoleerde ongekoelde bakken voor schilfer of korrelijs uitgevoerd in inbouw of opzet bakken. De Drop-ins zijn uitermate geschikt om verse vis te presenteren of flesjes te koelen. De gekoelde versies zijn stekkerklaar uitgevoerd.

Een voordelige Drop-in is bijvoorbeeld de Tefcolddrop-in. Deze koeling is zeer geschikt voor horecagelegenheden zoals cafés, restaurants, maar ook voor hotels of kantoren. De koeler is voorzien van een handige digitale temperatuursregelaar en kan eenvoudig worden onderhouden vanwege het roestvaste staal binnen en buiten.

Een andere koeling die geliefd is bij de commerciële horeca is bijvoorbeeld de Combisteel Drop-in. Dankzij de indeling van de GN bakken heeft u voldoende ruimte om uw voedselingrediënten koel te bewaren. Deze drop-in heeft een statische koeling. Lees hieronder wat dit inhoudt.

Statische koeling  Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien. 

  • Voordeel - Goedkoper in aanschaf
  • Nadelen - Lage koelcapaciteit. 

Wilt u meer informatie over onze Drop-ins of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Drop-in koeler voor uw horecagelegenheid? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>