Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
4 klanten in de winkel

Voor het snel terugkoelen en/of invriezen van uw producten is een blast chiller, ook wel snelkoeler of snelvriezer genoemd, een onmisbare aanschaf voor uw keuken. Met een professionele blast chiller heeft u vrijwel geen productverlies. Bij Horeca Koelen vindt u blast chillers in diverse afmetingen, geschikt voor diverse maten GN bakken. 

Blast chillers zijn uitgevoerd in eenvoudig te reinigen, duurzaam RVS. Bij Horeca Koelen bieden wij blast chillers van de grote merken zoals Polar, Combisteel, Alpeninox en anderenDaarnaast bieden wij ook voordelige budget merken aan in ons grote assortiment blast chillers. 

Waarom Blast Chillers? Bij het gebruik van een blast chiller heeft u geen smaakverlies, door het snelle terugkoelen blijven uw producten vers en goed van smaak en kwaliteit. Elke snelkoeler is geselecteerd op basis van een laag energieverbruik en de uitstekende functionaliteit. Bij de product de beschrijving van het artikel vindt u de koel/vries temperaturen. 

Verschillende soorten Door middel van een Combisteel Blast Chiller kunt u op een zeer eenvoudige en veilige manier uw voedselingrediënten invriezen. Dit invriezen gebeurt razendsnel! Met een ruime snelkoeler of snelvriezer van bijvoorbeeld Polar heeft u voor de komende jaren genoeg plek om uw voedselvoorraden op te slaan en op peil te houden. 

De Saro snelvriezer is een zeer geschikte blastchiller voor de professionele horecagelegenheden. Het apparaat beschikt over een slimme temperatuur regeling en in ongeveer 4 uur vriest u ingrediënten in tot een temperatuur van circa -18 graden Celsius. 

Een andere horeca-topper is bijvoorbeeld de Polar DN493. Deze Blast Chiller koelt 18 KG voedsel van +70 graden Celsius naar +3 graden Celsius, en vriest maar liefst 14 KG voedsel van +70 graden Celsius naar -18 graden Celsius in. En dat in een kleine 4 uur. 

Wilt u meer informatie over onze Blast Chillers of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Blast Chiller voor uw horecagelegenheid? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>