Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
4 klanten in de winkel

Vrieswerkbanken koelen en bieden tegelijkertijd een plaats voor het bereiden van maaltijden. Door deze multifunctionele werking zijn deze werkbanken ideaal voor de keuken in uw horecaonderneming. Veel hotelbedrijven, restaurants en cafés kopen hun vrieswerkbanken bij ons in.

Hoogwaardige kwaliteit
Alle vrieswerkbanken van Horeca Megastore zijn van een goede tot zeer goede kwaliteit. U kunt bij ons kiezen voor voordelige merken maar ook voor vele A-merken. Het verschil in vrieswerkbanken zit in de kwaliteit, de hardware, het design en de techniek. Ons grote assortiment wordt voorzien van verschillende vrieswerkbanken met lades, voorzien van 2 of 4 deuren. Tot slot bieden wij u merken met een zeer professionele koeltechniek. Wanneer u kiest voor een budget model zal het energieverbruik de kwaliteit van het materiaal en scharnieren, ladegeleiders e.d. minder zijn als bij de duurdere merken. Vrieswerkbanken hebben een geforceerde koeling, met ontdooicyclus of heetgas ontdooiing (zie beschrijving onderaan). Allen zijn beschikbaar in energiezuinige uitvoeringen.

Vooraanstaande merken
De Polar G599 heeft wielen zodat de vrieswerkbank gemakkelijk is te verplaatsen en heeft afsluitbare deuren om uw kostbare producten veilig te bewaren. Horeca Megastore biedt ook het merk Afinox. Afinox is al jaren een begrip in veel horeca keukens. De Afinox vrieswerkbanken kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking en een strak design. Naast deze merken biedt Horeca Megastore ook de merken CombiSteel, AlpenInox, Daquiri, Tefcold en Gram. 

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven. 

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. 

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend)
Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.

Wilt u meer informatie over onze vrieswerkbanken of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte vrieswerkbank voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>