Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
1 klant in de winkel

Sushi en Tapas nemen steeds meer de moderne horecaomgeving over. horecagelegenheden zoals restaurants, all you can eat restaurants, Chinees restaurants en zelfs grotere hotels bieden steeds vaker deze soort gerechten aan, als amuse, tussendoortje, als hapjes bij de borrel of als avondeten. Met onze professionele Sushi vitrines en Tapas vitrines kunt u uw hapjes op een aantrekkelijke manier presenteren aan uw gasten. 

Bent u op zoek naar een voordelige en hoogwaardige sushi en/of tapasvitrine? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment, er zal hoogstwaarschijnlijk een geschikte vitrine voor uw horecagelegenheid bij zitten. 

Verschillende soorten Aan het strakke moderne design herkent u meteen de sushi/tapas vitrines van Horeca Koelen. Vooraanstaande merken als Gram, Hoshizaki, Bartscher, SARO en NordCap staan garant voor perfecte koeltechniek. Dit is slechts een greep van de merken die wij aanbieden in ons grote assortiment Sushi vitrines en Tapas vitrines. Het is de combinatie van techniek en design waar de hedendaagse horecaondernemer voor kiest. De vitrines bij Horeca Koelen zijn gemaakt van duurzaam RVS en aluminium materiaal, waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien bieden wij ook energiezuinige sushi- en tapasvitrines aan. Sushi/Tapas vitrines zijn er zowel statisch als geforceerd (zie beschrijving hieronder).

Tip: de sushi en- tapasvitrines zijn ook te gebruiken voor geheel andere gerechten, zoals groenteschotels of koude schotels! 

Statische koeling  Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht in de koelkast circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Voorin is het bijvoorbeeld iets warmer dan achterin. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien. 

  • Voordeel - Goedkoper in aanschaf - Producten drogen minder snel uit - Laag energieverbruik
  • Nadelen - De koelkast kan niet als verkoopkoeling gebruikt worden. (opslagkoeling) - Lage koelcapaciteit - Bij extreme warmte kunnen sommige plekken te warm worden. 

Geforceerde koeling (geventileerde koeling) Bij een geforceerd koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt.

  • Voordelen - krachtige koeling - De koeling is snel weer op temperatuur - De temperatuur is overal gelijk
  • Nadelen - Duurder in aanschaf - Meer energieverbruik

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven. 

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. 

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.  

Wilt u meer informatie over onze professionele sushi/tapas vitrines of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte sushi en/of tapas vitrine voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>