Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
4 klanten in de winkel

Horeca Koelen biedt een zeer uitgebreid assortiment professionele vrieskisten/diepvries kisten van de bekende merken zoals Nordcap, Liebherr, Oscartielle en Isa. De ruime vrieskisten bieden de beste vriescapaciteit voor uw horecagelegenheid, of dat nu een restaurant, bar, kantine of café is. Er worden zelfs vrieskisten bij ons besteld door grotere kantoren en hotelbedrijven.

De energiezuinige vrieskisten zijn te leveren met glas en dichte deksel. Vrieskisten zijn ideaal om van allerlei etenswaren of dranken te bewaren. U kunt vrieskisten automatisch laten ontdooien zodat u hem daarna weer eenvoudig schoon kunt maken. Bij Horeca Koelen bieden we professionele vrieskisten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Een (diep)vrieskist heeft automatische ontdooiing, dit kan elektrisch of met heetgas ontdooiing. Lees beneden verder voor meer uitleg hierover.

De merken Scandool, Nordcap en Tefcold zijn vooraanstaand op het gebied van vrieskisten. Zo is de Tefcold IC 200 dankzij de gebogen glazen schuifdeksel ideaal geschikt voor het tonen en verkopen van ijs, maaltijden en andere diepvriesproducten. Deze vrieskist heeft een garantie van 1 jaar. 

Een ander geliefd model in de commerciële horeca is de professionele vrieskist van Nordcap. Deze vrieskist beschikt onder andere over een energiezuinige isolatie van 60 mm, een afneembare scheidingswand en een thermometer die zichtbaar aan de voorzijde is gemonteerd. Deze vrieskist heeft een garantie van 2 jaar. Tevens zijn veel vrieskisten bij Horeca Koelen ook beschikbaar in een energiebesparende uitvoering.

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing  Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven.

Normale ontdooicyclus:  De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt.

Heetgas ontdooiing:  Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft.

Wilt u meer informatie over onze vrieskisten / diepvrieskisten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte vrieskist voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>