Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
3 klanten in de winkel

Bij Horeca Koelen vindt u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken van vrieskasten. Bij het maken van een keuze voor een vrieskast voor uw horecagelegenheid dient u rekening te houden met een hoop aspecten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij bieden professionele vrieskasten aan die uitermate geschikt zijn voor horecagelegenheden zoals supermarkten, slagerijen, viswinkels, bakkerijen, restaurants, hotels, cafés, patisserie, cafetaria, zuivel en kaaswinkel of in een delicatessenwinkels.

Vrieskasten vergelijken (statisch en geforceerd) Er zijn veel verschillende soorten horeca vrieskasten, met diverse soorten en maten, waardoor het belangrijk is dat u dé vrieskast aanschaft die aan uw wensen voldoet. Zo zijn er bijvoorbeeld de traditionele statische koelingen, maar ook de moderne geforceerde koeling (onderaan tekst uitleg). Wanneer u uw vrieskast bij Horeca Koelen bestelt weet u zeker dat de vrieskast nog jarenlang zijn diensten bewijst.

Invloedrijke merken vrieskasten Wij van Horeca Koelen bieden de meest invloedrijke merken op het gebied van glasdeur vrieskasten. Wij bieden o.a. de merken Polar, Exquisit, SARO, Liebherr, Combisteel, Scancool en vele andere merken aan. Nordcap heeft bijvoorbeeld een geheel zwarte kast, zowel binnen als buiten, met led verlichting. De merken SARO en Polar en Combisteel geven op een groot deel van het assortiment 2 jaar garantie en Liebherr wel tot 5 jaar garantie. 

Er is ook een groot aanbod in krasvast RVS of gepoedercoat staal. De deuren zijn van isolerend, dik, stevig glas gemaakt zodat het niet zomaar kan breken. Natuurlijk let u bij de aanschaf op de inhoud maar ook op een laag energieverbruik. De professionele vrieskasten van Horeca Koelen zijn altijd energie zuinig.

Statische vriezer Dit is de traditionele koeling.  Er circuleert geen (koude) lucht in de koelkast.

  • Voordeel - Goedkoper in aanschaf - Laag energieverbruik
  • Nadelen - De koelkast kan niet uit als verkoopkoeling gebruikt worden. (opslagvriezer) - Lage vriescapaciteit

Geforceerde vriezer (geventileerde vriezer) De lucht wordt door een ventilator verspreid, waardoor de koelkast snel op temperatuur komt.

  • Voordelen - De temperatuur is overal gelijk - De koeling is snel weer op temperatuur
  • Nadelen - Duurder in aanschaf - Meer energieverbruik t.o.v. statisch model

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven. 

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. 

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.

Wilt u meer informatie over onze vrieskasten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte (glasdeur) vrieskast? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Definities klimaatklassen: Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55> Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40> Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75> Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>