Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
3 klanten in de winkel

Horeca Koelen heeft een groot assortiment met professionele wandkoelmeubels van grote merken als Mafirol, Oscatielle, Nordcap, Isa, Frillixa maar ook enkel budget merken als Polar, Saro en Cool. Een mooi wandkoelmeubel zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van uw producten. Vele supermarkten, slagerijen, delicatessenwinkels, viswinkels, bedrijfskantines en andere professionele eindgebruikers gebruiken onze moderne wandkoelingen. 

Koeltechnisch en professioneel Een luxe wandkoelmeubel kan een hoop energie kosten, maar daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden. De professionele wandkoelmeubels van Horeca Koelen beschikken over de modernste koeltechnologie en zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, aluminium en gepoedercoat staal. Dankzij RVS materiaal is de koeling eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. 

Naast een goede functionaliteit wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom beschikken de wandkoelingen van Horeca Koelen over de mooiste verlichting en een mooie transparante glazen vitrine. Bovendien bieden we wandkoelingen aan met veiligheidsglas, nog beter! Daarnaast zijn de wandkoelingen in energiezuinige uitvoeringen beschikbaar. Zo bent u energiezuinig en ook nog eens duurzaam bezig! 

Verschillende soorten Horeca Koelen biedt veel vooraanstaande merken op het gebied van wandkoelingen aan. Onder andere Nordcap, Saro, Cronus en Oscartielle kunt u terugvinden in ons grote assortiment wandkoelmeubels. Voor kleinere ondernemingen of cafés is de Framecwandkoeler een goede optie. Deze wandkoeling beschikt over een open display met 4 etages, een digitale temperatuurregelaar en automatische ontdooiing. Dit product heeft 1 jaar garantie.

Bij professionele restaurants en hotels is de Oscartielle 2000 een geliefde optie. De wandkoeling van Oscartielle is geschikt voor het presenteren van AGV, vleeswaren en zuivel. De wankoeling is inclusief 4 legborden, koelsysteem met verdamper met een groot vermogen en heeft een automatische ontdooiing en dooiwaterverdamping. Ook is de wandkoelmeubel geschikt voor aanbouw. Dit product heeft een garantie van 2 jaar.   

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven. 

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. 

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.

Wilt u meer informatie over onze wandkoeling of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte wandkoelmeubel voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>