Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
3 klanten in de winkel

Professionele minibar koelkasten zijn volledig geruisloos. Ze zijn bedoeld voor in de hotelkamer, in kantoren of alle andere plaatsen waar de koelkast geen geluid mag maken. Wij bij Horeca Koelen bieden u een groot assortiment minibars aan waaruit u kunt kiezen. Wij bieden zowel voordelige budget merken als de grotere merken aan.

Koeltechnisch en professioneel De compressor is het onderdeel wat geluid maakt bij een normale koeling. Minibar koelkasten werken volgens het zogenaamde “absorptie systeem” en hebben géén compressor. Er wordt hiervoor gebruikgemaakt van andere technieken. Het voordeel is dat ze geruisloos zijn en o.a. ook in slaapkamers gebruikt kunnen worden. Ideaal dus voor studenten die op kamers gaan. Het absorptie systeem werkt met een temperatuur verschil. Deze koelt namelijk ongeveer 18 graden onder de omgevingstemperatuur. Voorbeeld: Kamertemperatuur is 22 graden dan is de temperatuur in de koelkast ongeveer 4 graden. N.l. 22-18=4

Energiezuinig Deze professionele koelkastjes zijn zéér zuinig. Het duurt wel enige tijd voor uw drankjes koud zijn omdat het koelvermogen van een absorptie koelkast laag is. Houd daar dus rekening mee. Een laatste voordeel van de minibars in ons assortiment is dat ze in energiezuinig zijn, zo bent u ook nog eens duurzamer bezig. 

Wilt u meer informatie over onze minibars of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte minibar voor privé of voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>