Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
2 klanten in de winkel

Horeca Koelen biedt een zeer uitgebreid assortiment professionele eilanden van de bekende merken zoals Nordcap, Liebherr, Oscartielle en Isa. De ruime koelkisten bieden de beste koelcapaciteit voor uw horecagelegenheid, of dat nu een restaurant, bar, kantine of café is. Er worden zelfs koeleilanden bij ons besteld door grotere kantoren en hotels.

Koeltechnisch en professioneel Koeleilanden zijn te leveren met glas en dichte deksel, ook is er een open variant. Een koeleiland is ideaal om van allerlei etenswaren of dranken vers te bewaren. U kunt een koeleiland automatisch laten ontdooien zodat u hem daarna weer eenvoudig schoon kunt maken. Bij Horeca Koelen bieden we professionele koeleilanden in diverse afmetingen en uitvoeringen. Een koeleiland heeft automatische ontdooiing, dit kan elektrisch of met heetgas ontdooiing. En is altijd in geforceerde uitvoering uitgevoerd. Lees beneden verder voor meer uitleg hierover. 

Verschillende soorten  De merken Isa, Oscartielle en Fiji zijn vooraanstaand op het gebied van koeleilanden. Zo heeft de Isa VMS 125 STD een automatische ontdooiing door de compressorstop en een automatische dooiwaterverdamping. Daarnaast heeft de omkasting rechte profielen, waardoor dit koeleiland ideaal geschikt is voor het kiezen van bestickerring naar keuze. Dit koeleiland heeft een garantie van 2 jaar. 

Een ander geliefd model in de commerciële horeca is de professionele koelkist van Fiji. Deze koeleiland beschikt onder andere over een circulatiekoeling, een voor de koeling van voorverpakt vlees, fruit of zuivelproducten, en heeft een elektronische bediening met digitale thermometer. Dit zorgt voor een optimale en eenvoudige functionaliteit. Deze variant is ook beschikbaar in een energiebesparende uitvoering.

Geforceerde koeling (geventileerde koeling) Bij een geforceerd koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt. Pas wel op dat er niet teveel ventilatie is, zodat grondstoffen niet uitdrogen. Bij de diverse A-merken is vaak ook de luchtvochtigheid geregeld. 

  • Voordelen - krachtige koeling - De koeling is snel weer op temperatuur - De temperatuur is overal gelijk - Condens aanslag op de ruiten is minimaal

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven.

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt.

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw gebakvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam. 

Wilt u meer informatie over onze koelkisten/koeleilanden of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koelkist voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>