Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
4 klanten in de winkel

Een monoblock is ideaal wanneer u een geïsoleerde ruimte op een koel- of vriestemperatuur wilt krijgen. Een monoblock is eenvoudig om aan te sluiten en ook nog eens de voordeligste manier. Koelen of vriezen, mono-block of split opstelling, met of zonder monteur. Deze soort modellen zijn een greep uit ons grote assortiment, alle andere maten en vermogens leveren wij ook, informeer hiernaar.

Onze professionele koel installaties hebben standaard een werktemperatuur van 0 tot t/m 5°C. Onze vries installaties zitten tussen de -20 en -25 °C. Er moet voldoende ventilatie zijn indien binnen geplaatst (mono-block). Splitopstelling dient altijd door een erkend koelmonteur geïnstalleerd worden. 

Monoblocks zijn geschikt voor intensief gebruik en worden veelal gebruik door professionele eindgebruikers voor onder andere slagerijen, viswinkels, supermarkten, bakkerijen, restaurants, hotels, cafés, patisserie, cafetaria, zuivel en kaaswinkel of in een delicatessenwinkels. 

Koel- en vries monoblocks
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen koel- en vriesversies. Zoals de naam al aangeeft zorgen koel monoblocks voor het koel houden van uw geïsoleerde ruimte of koelcel. Een vries monoblock daarentegen zorgt ervoor dat de betreffende ruimte een vriestemperatuur bevat. 

Voordelen monoblock

  • Goedkoop
  • Eenvoudig te installeren 

Nadelen monoblock

  • Produceert veel geluid en warmte 

Wilt u meer informatie over de monoblocks in ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een monoblock? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>