Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
3 klanten in de winkel

Wij bieden een groot assortiment aan professionele gebakvitrines aan om uw taarten en gebakjes gekoeld te bewaren. U kunt de etenswaren langer bewaren waardoor u minder hoeft weg te gooien. Of u nou voor een bakkerij werkt, in een café, restaurant of lunchroom werkt, een gebakvitrine is bij alle soorten horecagelegenheden noodzakelijk om taarten en gebak vers te houden. 

Een voordeel van vitrinetoonbanken is dat uw gasten meteen uw aanbod van lekkernijen en favoriete etenswaren kunnen zien en deze direct bij u kunnen bestellen. Omdat gekoelde vitrines wat groter en langer zijn en daardoor meer ruimte in beslag nemen, worden deze voornamelijk aan de zijkanten van de toonbank of in een hoek geplaatst. 

Verschillende soorten Omdat de gebaksvitrine in uw horecaonderneming in het zicht van de gasten wordt geplaatst, is het van belang dat de vitrine stijlvol oogt. Daarom bieden wij een groot assortiment wat betreft gebaksvitrines aan zodat u kunt kiezen voor de voor u geschikte authentiek ogende vitrine met een moderne uitstraling. 

Alle gebaksvitrines van Horeca Megastore zijn koeltechnisch van een goede tot zeer goede kwaliteit. Bovendien zijn alle gebaksvitrines geschikt voor intensief gebruik en zijn ze ook nog eens beschikbaar in energiezuinige uitvoeringen. U kunt bij ons kiezen voor voordelige budget merken maar ook voor vele A-merken. Bij Horeca Megastore vindt u alle vooraanstaande merken zoals: Bartscher, Afinox, Nordcap, Trimco, Tecna, Polar en vele anderen. Dit is maar een kleine greep uit het merken aanbod wat u kunt vinden bij Horeca Megastore.

Het verschil in kwaliteit vindt u terug in de hardware, het design en de techniek. Daarnaast kunnen er verschillen in de mate van energiegebruik en dus de duurzaamheid van het product zitten.

Wanneer u kiest voor een budget model zal het energieverbruik de kwaliteit van het materiaal en scharnieren e.d. minder zijn als bij het duurdere merken. Professionele gebakvitrines zijn er in statische en geforceerde uitvoering.   Met ontdooicyclus of heetgas ontdooiing 

Statische koeling Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht in de koelkast circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Voorin is het bijvoorbeeld iets warmer dan achterin. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien. 

  • Voordeel - Goedkoper in aanschaf
  • Nadelen - De koelkast niet uit als verkoopkoeling gebruikt worden. (opslagkoeling) - Lage koelcapaciteit

- Producten drogen minder snel uit - Laag energieverbruik

- Bij extreme warmte kunnen sommige plekken te warm worden.

Geforceerde koeling (geventileerde koeling) Bij een geforceerd koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt. Pas wel op dat er niet teveel ventilatie is, zodat grondstoffen niet uitdrogen. Bij de diverse A-merken is vaak ook de luchtvochtigheid geregeld. 

  • Voordelen - krachtige koeling - De koeling is snel weer op temperatuur - De temperatuur is overal gelijk - Condens aanslag op de ruiten is minimaal
  • Nadelen - Duurder in aanschaf - Meer energieverbruik

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven.

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt.

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw gebakvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.  Wilt u meer informatie over onze gebaksvitrines of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte gebaksvitrine koeler voor uw horecagelegenheid? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 
Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>