Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
2 klanten in de winkel

Koelwerkbanken koelen en bieden tegelijkertijd een plaats voor het bereiden van maaltijden. Door deze multifunctionele werking zijn deze werkbanken ideaal voor de keuken in uw horecaonderneming. Alle koelwerkbanken van Horeca Megastore zijn van een goede tot zeer goede kwaliteit. U kunt bij ons kiezen voor voordelige merken maar ook voor vele A-merken.

Het verschil in koelwerkbanken zit in de kwaliteit, de hardware, het design en de techniek. Ons grote assortiment wordt voorzien van verschillende koelwerkbanken met lades, voorzien van 2 of 4 deuren. Tot slot bieden wij u merken met een zeer professionele koeltechniek.

Wanneer u kiest voor een budget model zal het energieverbruik de kwaliteit van het materiaal en scharnieren, ladegeleiders e.d. minder zijn als bij de duurdere merken. Koelwerkbanken hebben een geforceerde koeling, met ontdooicyclus of heetgas ontdooiing. Allen zijn beschikbaar in energiezuinige uitvoeringen.

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing  Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, daarom zit er in al onze koelwerkbanken een ontdooicyclus. Hierdoor blijven uw producten optimaal gekoeld.

Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt.

Heetgas ontdooiing: (energiebesparend) Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.

Wilt u meer informatie over onze koelwerkbanken of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koelwerkbank? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Definities klimaatklassen:  Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55%  Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40%  Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%

Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C  Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C  Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>