Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
2 klanten in de winkel

5f492ab5dc9713ddbc3b77a11813f113.jpg

Leveringsvoorwaarden

Veel artikelen zijn uit voorraad en zijn binnen 1-5 werkdagen leverbaar in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en België. Hier komt ongeveer een werkdag bij. Wanneer een artikel niet op voorraad is, word de levertijd met u overlegd.

Verzenkosten:

Aankoopbedragen zijn exclusief btw.

Nederland Gratis verzending

Waddeneilanden toeslag van €50

België: Pakket post (orders onder €200) een bijdrage van €29
             Pallet vracht (orders boven €200) een bijdrage van €39

Bestellingen die op zaterdag of zondag geplaatst zijn, worden de maandag daarop verwerkt. (rekening houdend met feestdagen)

Levertijden
De aangegeven levertijden in de webshop zijn onder voorbehoud van de voorraad.
Voor een exacte levertijd kunt u bellen of mailen.

Bezorging
Voor bezorging van uw product wordt de bestelling door een door ons gekozen erkend transportbedrijf aan uw afleveradres geleverd. Dit kan uitsluitend op werkdagen met uitzondering van feestdagen, maandag t/m vrijdag, doorgaans tussen 8.00 en 18.00 uur plaatsvinden.

Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Als er niemand op de afgesproken datum aanwezig is zal het product later opnieuw worden aangeboden, de eventuele extra kosten hiervan worden aan u doorberekend. Indien de bezorgdienst er om vraagt dient u zich te kunnen legitimeren.
U kunt een voorkeur voor een dagdeel opgeven, dit is echter nooit bindend daar de meeste routes 's nachts door de leverancier bepaald worden.

Speciale bestellingen
Voor een speciale bestelling bij de fabriek vragen wij een aanbetaling van 50%, deze bestellingen kunnen niet retour genomen of geannuleerd worden. De goederen worden uitsluitend afgeleverd bij volledige betaling van het factuurbedrag. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie.

Wijziging of annuleren van uw bestelling
Reguliere bestellingen dienen 48 uur voor aflevering per e-mail te worden geannuleerd of gewijzigd. Anders behoud Horeca Koelen zich het recht om alle daarmee samenhangende kosten in rekening te brengen. Bestelde artikelen kunnen hoogstens 14 dagen voor u worden vastgehouden, hierna is een annulering niet kosteloos.
Bij een eventuele vergoeding van verzendkosten worden alleen standaard verzendkosten vergoed.

Afwijzen of retour zenden:
Wanneer een regulier artikel nog in de originele verpakking zit kan het product in de meeste gevallen worden terug genomen.

Wanner het product retour wordt gezonden of bij de bode wordt afgewezen dan wordt er in beide gevallen minimaal de transportkosten en € 8.50 administratiekosten doorberekend.
Wanneer het product bij ons is teruggekomen kunnen wij uw credit berekenen en vervolgens uitgekeerd worden.
(Zie ook algemene voorwaarden "Bestellingen en overeenkomsten")

Aansprakelijkheid:
Bij ontvangst dient de ontvanger het product op schade te controleren, mocht er schade zijn meldt dit dan op de vrachtbon en teken deze dan pas af voor ontvangst. Neem ook direct contact op met Horeca Koelen voor overleg. Wanneer u tekent zonder uw product te controleren kan Horeca koelen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

Horeca koelen is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Onze algemene en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd en liggen ter inzage bij de KvK te Rotterdam.

Neem direct contact op

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>