Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Sinds 1996
  • Installatie en montage mogelijk
  • Alles voor de professional
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending
4 klanten in de winkel

Een lekker en gekoeld drankje wordt altijd gewaardeerd in de horeca. Het koel houden van dranken is dan ook van groot belang bij horecaondernemers. Een ‘must-have’ voor uw horecabedrijf is daarom een barkoeling. Barkoelingen, of flessenkoelingen, zijn ideaal om uw flessen, blikjes en wellicht andere hapjes gekoeld te bewaren. Wij bieden de keuze uit een groot aanbod in verschillende professionele barkoelingen van topkwaliteit, variërend in soorten en maten. Lees hieronder verder om te kijken welke barkoeling geschikt is voor uw horecaonderneming zoals een bar, hotel, kantine of restaurant.

Barkoeling met solide deur
Een barkoeling met dichte deuren wordt het meest gebruik direct onder de bar. Alle barkoelingen zijn voorzien van een ventilator geforceerde koeling) welke de koude lucht snel verspreid, zodat alle drankjes snel op temperatuur zijn. Deze professionele koelingen zijn daarom uitermate geschikt om de deuren regelmatig te openen en sluiten, en de temperatuur toch op peil te houden.

Glasdeur barkoeling
Barkoelingen met glasdeur zijn zéér populair en nu ook heel betaalbaar. De presentatie van uw producten is hier optimaal en het is bewezen dat dit de verkoop bevorderd.  Sommigen kopen een glasdeur barkoeling om snel te zien waar het betreffende drankje staat, wat ook weer de verkoopsnelheid bevorderd. U ziet nu ook door de glasruit welke drankjes weer aangevuld moeten worden. 

Schuifdeur of klapdeur
Barkoelingen zijn er in klap of schuifdeur uitvoering, net wat u prettig vind. Barkoeling met een glasdeur worden het meeste gebruikt achter de bar (‘back-bar’). Ook worden ze weleens op het bovenblad gezet, dan is de presentatie pas echt optimaal. Alle barkoelingen zijn voorzien van een ventilator (geforceerde koeling) welke de koude lucht snel verspreid, zodat alle drankjes snel op temperatuur zijn. Deze professionele en energiezuinige koelingen zijn daarom uitermate geschikt om de deuren regelmatig te openen en sluiten, en de temperatuur toch op peil te houden. Tot slot zijn alle (glasdeur) barkoelingen voorzien van isolerend en stevig dubbel glas, zodat de koude temperatuur optimaal blijft. 

Wilt u meer informatie over onze barkoelingen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte en voordelige barkoeling? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

* Deze apparaten zijn minder geschikt voor stille ruimtes.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koelen aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koelen Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

?>