Bartscher 115130
Terug naar overzicht
- Beschrijving
- Specificaties
- Bijlages
Sous-Vide koker SV G25L
Sous-vide koken
Deze kookmethode word steeds meer gebruikt in keukens. Het geeft uw gerechten een culinaire taste met een zeer eenvoudig en doeltreffend kookproces.
Culinair
Onderwaterkoken in vacuümverpakking zorgt dat de smaak en textuur van het product optimaal blijft. Vis, vlees en gevogelte blijven mals en sappig en groenten behouden hun natuurlijke smaak en kleur. Er is geen smaakverlies en daarom zijn er geen extra zouten en kruiden nodig.
Hoe werkt het
U verpakt uw product in een vacuüm verpakking al dan niet met toevoeging van kruiden. U legt de vacuüm-zak in het waterbad en stelt de temperatuur in op de digitale LCD display op uw gewenste waarde. Met een temperatuurnauwkeurigheid word het waterbad op temperatuur gehouden. Omdat het water word gecirculeerd word een homogene temperatuur bereikt.
- Temperatuurbereik 25°C tot 90 °C
- Temperatuurregeling elektronisch, in stappen van 0,1 °C.
- Tijdsinstelling 0 minuten - 99 uur
- Intervallen tijdinstelling 1 minuut
- Bak inhoud 25 liter
- Timer + akoestische timer
- Droogloop beveiliging
- Memory-functie met 5 geheugenplaatsen
UIT HET ASSORTIMENT
1 jaar garantie
Specificaties
Model | 115130 |
Materiaal | RVS |
B x D x H | 34,5 x 57,5 x 31,7 cm |
Bak B x D x H | 30 x 50 x 20 cm |
Vermogen | 2 kW / 220-240 V / 50 Hz |
Temperatuurbereik | 25°C tot 90 °C |
Gewicht | 9,5 kilo |
Bijlages
- Geld terug prijsgarantie
- Lage prijzen hoge service
- Gratis verzending vanaf € 200,00